Liga 2

Dat exemplu

Articol de Marius Tuhuţ  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dorinel Munteanu vrea în teren jucători ambiţioşi ca fundaşul Zsolt Szilagyi, care a revenit pe gazon după 5 intervenţii chirurgicale la acelaşi genunchi


Miercuri, la meciul de Cupă cu Şimleul Silvaniei, fundaşul Zsolt Szilagyi a fost eroul "şepcilor roşii", împingînd jocul în prelungiri cu un gol marcat în ultimele minute din timpul regulamentar. Prestaţia sa l-a făcut pe Dorinel Munteanu să-l dea exemplu de dăruire celorlalţi jucători. "Deşi de obicei nu fac remarci personale, nu pot să trec peste jocul foarte bun făcut de Sisi. Aşa trebuie să joace şi să se pregătească toţi băieţii, cu aceeaşi determinare şi dăruinţă", a puctat tehnicianul "studenţilor", Dorinel Munteanu.

În septembrie 2005, la un meci cu Unirea Dej, genunchiul stîng lui Szilagyi a cedat. Au urmat momente de groază pentru gladiatorul Universităţii, care păreau a nu se mai sfîrşi. 5 intervenţii chirurgicale a suportat genunchiul stîng al lui "Sisi" pentru a se vindeca. În vara anului trecut nici măcar medicii de la celebra clinică Isokinetic din Bologna nu-i dădeau şanse fotbalistului clujean să mai joace vreodată fotbal. Toate acestea nu l-au descurajat însă pe "unicul căpitan", care a strîns din dinţi şi a revenit pe gazon.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.